Kontakta oss

Det finns många sätt att komma i kontakt med oss. Det enklaste kanske är att ringa oss på mobilnumret ni hittar i hörnet. Det går bra att ringa oss när som helst under dygnet. Vi använder oss numer av smartphones då vi har förstått att om vi inte kan ta emot telefonsamtal när som helst så förlorar vi kosing. Om ni är oroliga för tidsskillnaden så kan vi meddela att vi i Sydafrika har samma tid som i Sverige! Vi ligger jämsides, bara väldigt långt nedifrån. Att ringa är ett bra sätt för dig själv också att kunna ställa bra motfrågor som eventuellt kan uppkomma.

Om du inte äger en telefon eller bara känner dig väldigt obekväm med att ringa så går det naturligtvis bra att skicka ett e-mail. Mailadressen hittar du också här uppe, men du får vara beredd på att det kan dröja ett tag innan du får svar. Normalt sett så sitter vi endast framför datorn på kvällarna, då vi njuter av att spela golf och ta orimligt långa fikastunder under dagarna. Dubbelkolla alltid spamfiltret om ni inte har fått något svar, eftersom att mitt namn Allan ibland kan fångas upp i skräpposten. Inte så konstigt med tanke på vilken lortig person jag är i ren allmänhet.

Det går ju även så klart bra att hälsa på oss på kontoret. I Stockholm så håller vi till i Sturegallerian. Japp ni läste rätt, så mycket pengar drar vi in. Här sitter vår receptionist Anna som är väldigt kunnig och har som vi en passion för just Afrika. Hit till kontoret i Stockholm kan du komma för att få mer information i form av broschyrer, Anna kan även hjälpa dig med att kolla flygresor och om du har tur kanske hon ger dig en liten rabatt om ni är riktigt snälla. Vi gillar själva Stockholm väldigt mycket men håller knappt till där eftersom att vi jobbar mycket i Sydafrika.

Om ni har vägarna runt Afrika så bor vi i en liten stad som heter Hopetown, som ligger mitt emellan Johannesburg och Kapstaden. Detta så vi skulle kunna åka till båda dessa storstäder om det behövs. I Hopetown finns det inte mycket att se, så vi rekommenderar inte att man åker hit. Vi håller aldrig till i centrum, vi bor i deras eget ”Beverly Hills” med andra väldigt rika familjer. Vi har ett fint umgänge tillsammans och det är väldigt lätt att träffa andra utländska familjer här borta som lever på samma villkor.

Vi hoppas att du har fått tillräckligt med information på denna sida för att överväga en resa med oss på Sydafrikagolf.se. Sydafrika har, som ni själva vet, väldigt mycket att erbjuda. Bra mat, billig alkohol, trevligt folk och framförallt väldigt fina golfbanor så långt ögat når. Om ni har förslag på uppdateringar av sidan vill vi gärna att ni skickar in denna feedback till sidan. Kritik går även bra att framföra, markera gärna detta i ämnet så att vi inte råkar radera det mailet när det handlar i inkorgen. Vi önskar er en trevlig resa och vi lovar att ni inte kommer bli besvikna! Med det tackar vi för oss och hoppas att vår text har vart informativ och läsvärd. Tack och hej!